header-student-orange-44.png

För dig som är student

Vill du utvecklas vid en innovativ verksamhet i framkant som driver projekt inom hälsoområdet som räddar liv? 

 

Livsmedicin erbjuder studenter chansen att utveckla sin framtida karriär i en välkomnande atmosfär som gör världen bättre. 

  

Läs gärna mer om vår forskningsenhet inom MedTech på webbplatsen och här nedan om hur du kan bli en del av våra spetsprojekt inom digitalt nyskapande för ökad folkhälsa.

koncept-leverans-bakgrund-05.png

Våra erbjudanden

Examensarbeten

Söker du spännande forskningsområden om hälsa, digital innovation eller tjänsteutveckling att skriva ditt examensarbete om? Livsmedicin har lång vana av examensarbeten och handledning av studenter. Kontakta oss med mer information om vad du vill skriva för arbete och hur samarbete går till.   

LIA/Praktik

Livsmedicin arbetar för allas goda hälsa och en god livskvalitet genom hela livet, oavsett vad som händer. Detta gör vi genom forskning, utbildning och innovation för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom hälsa och välmående.  

 

Vill du också förbättra den svenska folkhälsan? Lägg din LIA hos oss. Här tar vi avstamp i din kurs läroplan och anpassar ditt LIA uppdrag utifrån planens arbetsmängd, arbetstid och målbild.  

 

Kontakta oss för intresseanmälan och mer information om LIA hos Livsmedicin.

projekt.png
student.png

Projektkurser

Hos Livsmedicin får du vara med att utveckla nya innovationer, metoder och modeller i syfte att kunna införliva dessa i människors vardag för att göra den bättre.  

 

Går du en projektkurs och vill utveckla svensk folkhälsa? Kontakta oss med CV, portfolio och mer information vad du vill utvecklas inom.

Studentjobb

Förmågan hos studenter idag är enorm och det vi på Livsmedicin. Det är därför vi erbjuder studentstipendium och studentuppdrag i syfte att uppmuntra till utveckling inom en tvärvetenskaplig och tvärdisciplinär forsknings- och innovationsmiljö i framkant.  

 

Vanligtvis är studentuppdrag och stipendium vigda åt studenter som tidigare haft LIA, praktik eller examensarbete hos oss, men har du det som krävs för att förändra vårdsektorn och genom digital innovation minska människors lidande? Kontakta oss med CV och portfolio för mer information om lediga uppdrag. 

blå-våg-bakgrund-31.png
Romantisk promenad i Sunset
vit-våg-10.png

Hälsosupporten

Ett internt projekt inom Livsmedicin där forskare inom folkhälsa och friskvård tillsammans med vård- och friskvårdspersonal samlar information kring egenvård och friskvård för seniorer.

Romantisk promenad i Sunset
vit-våg-10.png

Hälsopeppen

Friskvårds-kurs för seniorer med prova-på aktiver och teori. Ett treårigt projekt kring friskvård för seniorer med stöd från Arvsfonden.

Romantisk promenad i Sunset
vit-våg-10.png

Healthy ageing initiative

Genom fördjupade hälsokontroller av 70-åringar i Umeå vill forskare vid Umeå Universitet och Region Västerbotten kartlägga riskfaktorer för hjärt- och kärlsjukdom, samt benbrott.

Studentprojekt